Masaj Erotic - The Simple VIP Obsession

Pentru a vă bucura de cele mai plăcute momente VIP Obsession şi de cele mai exclusiviste servicii de masaj erotic sunteţi invitat să citiţi secţiunile: Cele mai frecvente întrebări şi răspunsuri (FAQ), Termenii de Utilizare şi Codul de Conduită.

VIP Obsession - Te invităm să îţi petreci timpul în cel mai erotic mod posibil!

THE SIMPLE VIP OBSESSION

Pentru a fi pe placul tuturor clienţilor pachetul VIP Obsession Simple este disponibil în patru durate: 60min, 90min, 120 min şi 180min.

Pachetul VIP Obsession Simple este o incursiune într-o nouă dimensiune a fascinaţiei, intimă, extrem de erotică. Modelele noastre îţi vor răsfăţa trupul cu cel mai desăvârşit masaj erotic şi masaj tantric.

O rază de soare timidă în întunericul bogat în miros de flori proaspăt înflorite, textura gingaşă la atingere, lumânările aprinse, candela cu ulei şi arome orientale, veselia din muzică vor face din fiecare părticică a trupului tău un centru al universului.

VIP Obsession Bucureşti utilizează cele mai bune produse, antialergice, cu şi fără arome după preferinţa clientului.

Masajul Erotic

Masajul erotic este efectuat de o maseuză topless sau nud după preferinţă. Toate maseuzele VIP Obsession sunt specializate în arta masajului erotic precum şi în tehnici mai deosebite că tantra, danish massage sau californian massage.

Vă atragem atenţia că în Bucureşti există o mulţime de pseudo saloane de masaj erotic care abia aşteaptă să pună mâna pe banii clientului şi în schimb să aveţi parte de un masaj grăbit, fără a ţine cont de satisfacţia dumneavoastră. Cu toate acestea salonul VIP Obsession pune foarte mare accent pe propria-i filozofie care are ca ideal zâmbetul, plăcerea, starea de spirit deosebit de relaxată a dumneavoastră cât şi cele mai sofisticate servicii. Pentru clienţii VIP Obsession nici o plăcere nu este inaccesibilă.

Masajul erotic VIP Obsession Simple este mult mai mult decât un simplu masaj de relaxare, este o combinaţie unică între arta veche a masajului oriental, tantra masaj, senzual masaj translatându-vă într-o stare de relaxare de neegalat fizic şi psihic.

VIP Obsession este cel mai exclusivist salon de masaj erotic din Bucureşti. Puteţi beneficia de serviciile VIP Obsession atât la salonul nostru, situat în centrul Bucureştiului, cât şi la hotelurile sau adresele din oraş sau zona metropolitană.

Suntem de asemenea foarte precauţi şi discreţi deoarece în Bucureşti, capitala României, sunt o mulţime de oameni de afaceri români şi străini care prin statutul lor doresc intimitate. La VIP Obsession puteţi să vă lăsaţi grijile la uşă, conceptul nostru fiind bazat pe confidenţialitate, intimitate, servicii rafinate şi masaj erotic de calitate. Veţi avea parte de confidenţialitate maximă atât la salon, cât şi la hotelul unde sunteţi cazat sau la domiciliul dumneavoastră.

Pentru satisfacţia dumneavoastră am ales în echipa noastră cele mai senzuale modele. Nu ne-am limitat la stilul de masaj erotic uzual, ci, ca salon de lux respectat vă vom încânta cu un masaj erotic cu influenţe orientale şi slave.

Suntem siguri că frumuseţea şi emoţiile modelelor estice vă vor încânta simţirile astfel încât prima dumneavoastră grijă când vă veţi despărţi de maseuza VIP Obsession va fi să faceţi o nouă rezervare!

Masajul erotic VIP Obsesision Simple este disponibil, după cum am spus şi în rândurile anterioare, în varianta de 60min, 90min, 120min şi 180min iar dacă doriţi un regal de plăcere puteţi opta pentru masajul erotic VIP Obsession Simple la dublu unde două modele vă vor înnebuni trupul de plăceri de nedescris.

În categoria CINEMA puteţi vedea câteva din maseuzele noastre executând câteva dintre tehnicile de masaj erotic specifice salonului nostru. În curând vă vom încânta cu mai multe clipuri uimitoare pentru a vă face o părere cât mai corectă despre unicitatea serviciilor noastre.

Aveţi posibilitatea de a face rezervări atât telefonic cât şi online. Vă aşteptam cu deosebită plăcere!Mai mult decât un simplu Masaj de Relaxare

Deşi face parte din categoria masajelor de relaxare, masajul VIP Obsession este mult mai mult decât atât. O combinaţie perfectă de te tehnici de masaj erotic orientale combinat cu secvenţe erotice de neimaginat având ca scop o relaxare totală a trupului şi spiritului. Da! Este un masaj de relaxare dar suntem convinşi că veţi simţi că aţi primit mult mai mult decât atât. VIP Obsession este un reper în arta masajului erotic şi aşa cum vă aşteptaţi nu vă va dezamăgi.

Masajul naturist în Bucureşti

VIP Obsession este liderul în Bucureşti în ceea ce priveşte acest tip de servicii. Optând pentru oricare tip de masaj erotic vă veţi simţi relaxat fizic, emoţional şi sexual.

Încântătoarele noastre maseuze sunt printre cele mai pregătite în acest domeniu, VIP Obsession punând accent pe calitatea serviciilor oferite. Odată ce ai încercat masajul erotic la noi suntem siguri că nu-ţi vei mai dori niciodată să încerci acest tip de masaj în altă parte.

Masajul senzual în Bucureşti

Dacă optaţi pentru unul din serviciile noastre în Bucureşti puteţi fi sigur că veţi beneficia de maximul de confidenţialitate şi discreţie fie că veţi dori să beneficiaţi de masajul erotic senzual la salonul nostru, la hotel sau la domiciliul dumneavoastră. Masajele VIP Obsession sunt ideale pentru o relaxare şi tonifiere atât a trupului cât şi a sufletului.

Alte masaje VIP Obsession

VIP Obsession a conceput o Colecţie de pachete de masaj erotic complexă menită să satisfacă şi cele mai sofisticate gusturi. Combinaţii de energie, tehnici mistice, accesorii provocatoare cât şi incitantele maseuze VIP Obsession cu siguranţă vă vor seduce.

Maseuzele VIP Obsession

Provocatoarele maseuze VIP Obsession vă vor încânta pe durata şedinţei de masaj topless sau nud, după preferinţă, astfel încât dumneavoastră să beneficiaţi de relaxare multidimensională totală. În categoria CINEMA aveţi posibilitatea de a urmări o maseuză executând câteva dintre tehnicile de masaj erotic din Colecţia VIP Obsession.

Clipul este savuros însă experienţa pe care o veţi trăi alături de modelele noastre va fi cu adevărat uimitoare!