Masaj Erotic Piaţa Unirii

Atunci când eşti în căutarea unui salon de masaj erotic de calitate poţi apela cu încredere la serviciile salonului VIP Obsession. Aici ai garanţia serviciilor de calitate ale unuia dintre cele mai exclusiviste saloane de masaj senzual din Bucureşti. Suntem specializaţi în arta masajului erotic şi a masajului tantric oriental şi am îmbinat tehnicile masajului tradiţional cu gustul erotismului contemporan pentru a obţine o coregrafie unică, memorabilă, de neegalat.

Suntem mândrii de faptul că timp de 10 ani am fost votaţi în fruntea saloanelor de top din Bucureşti. Cu entuziasm, an de an ne străduim să rămânem în fruntea listei. De aceea facem tot posibilul să angajăm cele mai frumoase maseuze, tinere, educate şi sofisticate. Totul cu scopul de a vă produce cea mai provocatoare experienţă erotică!

Frumuseţea masajelor VIP Obsession constă în faptul că fiecare maseuză îşi construieşte propria coregrafie de masaj erotic, fiecare are abilitatea de a asculta şi de a încerca să adapteze tehnicile de masaj în concordanţă cu dorinţele fiecărui client.

 

Salon de Masaj Erotic Piaţa Unirii

Vă aflaţi în Piaţa Unirii, vă aflaţi în inima Bucureştiului! Paşii vă poartă cu adevărat prin locul din care se dă ora exactă în România. Uşor accesibilă din toate celelalte zone ale oraşului, piaţa este recunoscută ca fiind gazda celui mai grandios sistem de fântâni arteziene din lume. În serile de vară privirile vă for fi încântate de un spectacol fabulos de apă, lasere şi foc. În cazul în care sunteţi turist în Bucureşti puteţi vizita şi Casa Poporului care se află la doar câţiva paşi dar şi Centrul Vechi aflat în imediata vecinătate. Pentru un prânz copios cu mâncare bună şi tradiţional românească puteţi poposi cu încredere la Hanul Berarilor sau la Curtea Berarilor Casa Soare. În cazul în care călătoriţi pentru business trebuie să ştiţi că găsiţi în zonă multe dintre cele mai importante hoteluri din oraş dar şi importante clădiri de birouri.

În ceea ce priveşte distracţia, nu poţi spune că ai trecut prin Piaţa Unirii fără să fi gustat deliciosul masaj erotic VIP Obsession. Situat între Piaţa Unirii şi Piaţa Constituţiei pe faimosul bulevard cu fântâni, salonul vă aşteaptă cu încântare să vă răsfeţe şi să vă inunde simţurile cu plăcere. Locaţia este discretă şi disponibilă 24/24, 7 zile pe săptămână. Maseuzele noastre sunt adevărate zeiţe, călătoria dumneavoastră prin Bucureşti va fi călătoria pe un tărâm de vis!

Masaj plăcut!