Masaj Erotic Piaţa Amzei

Masajul senzual VIP Obsession combină în mod uimitor frumuseţea celor mai frumoase maseuze din Bucureşti, coregrafia incitantă şi de un erotism intens aşa cum n-ai mai întâlnit până acum nicăieri şi ambianţa caldă, primitoare. Acest mix fabulos duc masajul erotic la un nou nivel, o experienţă senzorială memorabilă, o călătorie magică de nedescris. 

Fiecare cameră de masaj este minunat decorată, lumina ambientală este atent fixată, toate cu scopul de a crea un cadru în care clienţii noştri să reuşească să se elibereze de toate grijile şi să se relaxeze profund.

Folosim cele mai bune uleiuri de masaj, antialergice, cu sau fără arome, calde sau reci, după preferinţa fiecărui client. Muzica şi mişcările fine ale modelelor noastre vă vor ghida în fascinanta lume a masajului erotic!

 

Salon de Masaj Erotic Piaţa Amzei

Vă aflaţi în Piaţa Amzei?! Vă aflaţi într-una din zonele centrate şi destul de frecventate de turişti ale capitalei. Fie că sunteţi într-o călătorie istorică în căutarea arhitecturii în stil baroc a frumoasei case a Coanei Miţa Biciclista sau a celei în stil maur pe care o puteţi admira vizitând Sinagoga Eşua Tova ori pur şi simplu vreţi să vă delectaţi cu un splendid concert de muzică clasică la Ateneul Român, sunteţi în căutare micilor şi marilor plăceri!

Masajul erotic este cu siguranţă una dintre cele mai mari plăceri ale vieţii. Nu întâmplător, adesea clienţii descriu sesiunile VIP Obsession ca surprinzătoare, delicioase, furtunoase. 

Este timpul să uitaţi de masajul clasic terapeutic, masajului suedez, masajul clasic thailandez sau masajul cu pietre vulcanice. Avem un nou star în oraş!

De ce este masajul erotic VIP Obsession atât de popular? 
Cel mai probabil este vorba de încărcătură erotică, de faptul că este realizat de cele mai frumoase maseuze nud pe ambele părţi ale corpului, de atmosfera incendiară rezultată şi probabil de cele mai sexy experienţe şi amintiri cu care veţi rămâne.
Odată ce ne-aţi călcat pragul veţi fi convins că toate visele vi s-au împlinit chiar şi înainte că şedinţa de masaj să înceapă!