Masaj Erotic JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Masajul erotic VIP Obsession este o reinterpretare savuroasă a masajului tradiţional tantra, o abordare nouă, inovativă, unică în Bucureşti. 

Pregătirea continuă a celor mai frumoase maseuze asigură un serviciu de masaj de cea mai înaltă calitate. Cunoştinţele, notorietatea, experienţa şi perseverenţa în a oferi un serviciu high class au făcut de-a lungul timpului din salonul VIP Obsession unul dintre cele mai respectate şi îndrăgite saloane de masaj erotic din lume.

Serviciile noastre de masaj erotic sunt disponibile 24/24, 7 zile pe săptămână şi sunt concepute pentru a fi comandate atât de domni şi doamne cât şi de cupluri.

Nu mai aşteptaţi. Vă aflaţi la un singur apel telefonic de o călătorie fabuloasă în lumea magică a masajului erotic tantra!

 

Servicii de Masaj Erotic şi Tantra Masaj la JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Atunci când doreşti să te bucuri cu adevărat de luxul unor călătorii, indiferent dacă sunt în scop turistic sau de afaceri, este important să cunoşti şi să alegi pentru propriul confort servicii high class.

După călătoria cu avionul privat sau clasa business, hotelul în care veţi fi cazaţi este următorul pe listă. Obligatoriu de 5 stele, cu facilităţi şi servicii de înaltă clasă, hotelul este cu siguranţă unul din detaliile care poate face diferenţa.

În Bucureşti, întotdeauna o bună opţiune va fi să vă cazaţi la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Este situat în imediata apropiere a Palatului Parlamentului şi foarte aproape de Centrul Istoric.

Cu unele dintre cele mai bune review-uri, hotelul se bucură în primul rând de un staf demn de orice hotel de 5 stele din lume, camerele sunt mari şi luxos decorate, pe Grand Avenue aveţi la dispoziţie o imensă galerie cu magazine ale unor branduri de lux ca Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Valentino, Diesel, Billionaire, Philipp Plein şi Rolex. Restaurantele din JW Marriott Bucharest Grand Hotel sunt alt detaliu care pot sublinia luxul călătoriei dumneavoastră. Puteţi savura un steak de calitate însoţit de un vin de clasă în elegantul restaurant JW Steakhouse, dacă doriţi o supă e fructe de mare proaspătă şi paşte delicioase, restaurantul Cucina - The Italian Kitchen vă aşteaptă în cea mai caldă şi primitoare ambianţă. Răsfăţul nu se opreşte aici! În liniştitul Vienna Lounge puteţi savura ceaiuri alese şi puteţi savura aroma cafelei proaspăt prăjite, pentru o întâlnire zgomotoasă Pavilion Lounge vă aşteaptă cu cele mai bune cocktailuri iar Champions - The American Sports Bar & Restaurant este iarăşi un loc ce nu mai are nevoie de nicio descriere!

În ceea ce priveşte relaxarea, hotelul este gazda unei dintre cele mai bine echipate şi utilate săli de fitness din România. La World Class Health Academy & SPA vă puteţi face fitness, vă puteţi bucura de piscina mare, puteţi alege un masaj, băi cu aburi sau diverse tratamente cu împachetări. Dacă sunteţi amator de jocuri de noroc nu trebuie să scăpaţi din vedere nici The Grand Casino Bucharest. 

Oricare ar fi motivul vizitei dumneavoastră în Bucureşti dorim că şederea dumneavoastră aici să fie memorabilă! De aceea, pentru că tot suntem în secţiunea distracţie şi relaxare, luxul aici este subliniat de fabuloasele pachete de masaj erotic VIP Obsession. Salonul de masaj este situat în imediata apropiere a JW Marriott Bucharest Grand Hotel, pe Bulevardul Unirii Nr 16, iar de delicioasele masaje erotice vă puteţi bucura atât în incinta salonului cât şi în luxoasele camere de hotel din Marriott.

Călătoria dumneavoastră, timpul petrecut la restaurant, în cazino şi mai ales în camera de hotel au acum un nou sens!

Bucuraţi-vă de România, bucuraţi-vă de Bucureşti, bucuraţi-vă de savoarea masajului erotic perfect executat de cele mai tinere, senzuale şi provocatoare maseuze VIP Obsession!