Masaj Erotic Centrul Vechi

Aţi ajuns în Centrul Vechi? Înseamnă că deja sunteţi în mijlocul distracţiei!

Recunoscut ca fiind unul dintre cele mai efervescente locuri din Europa, aici viaţa de noapte îmbracă cele mai diverse forme şi culori.

Eşti pregătit să guşti din fructul oprit?! Dincolo de muzică, alcoolul şi toată zarva ce fac locul acesta atât de minunat, cu siguranţă vei simţi nevoia să păşeşti pragul unui local în care să te relaxezi profund şi să te reenergizezi! Când vrei să faci asta în cel mai erotic mod posibil, inima ta îşi doreşte un singur lucru - masajul erotic de la VIP Obsession.

Masajul erotic şi masajul tantric la VIP Obsession sunt cu adevărat o experienţă. Pe întreg parcursul şedinţei de masaj, o maseuză nud va masa fiecare părticică din trupul tău cu mâinile, sânii şi trupul ei. Multă atenţie, ulei de masaj cald, arome, mângâieri, vom face totul pentru a vă destinde şi a vă introduce cu adevărat în atmosferă. Apoi trupul maseuzei va aluneca încet peste trupul tău în sus şi în jos, într-o coregrafie inccendiara, menită să-ţi inunde trupul cu plăcere în stare pură!

 

Salon de Masaj Erotic Centrul Vechi

Masajele erotice VIP Obsession sunt concepute pentru a se ridica la cele mai înalte standarde. Avem cele mai atrăgătoare maseuze!

Tinere, sofisticate şi foarte educate, atente la nevoile clienţilor, alegem doar maseuzele care merită să lucreze la noi! Odată ce i-aţi întâlnit zâmbetul în camera de masaj, veţi fi convins că aţi făcut alegerea potrivită! Singura lor misiune este că următoarele ore pe care le veţi petrece să fie cele mai bune pe care le-aţi trăit vreodată! Apoi puteţi face un duş plăcut şi veţi fi gata să vă întoarceţi în nebunia din Centrul Vechi!

Înainte de a da iama din nou în puburi şi cluburi, pe străzi încărcate de istorie ca strada Lipscani, Şelari, Covaci, Franceză sau Smârdan aveţi de vizitat obiective turistice ca Palatul Voievodal Curtea Veche, vechiul sediu al BNR construit pe fundaţia Hanului Şerban Vodă, Hanul Garboveni, Hanul cu Tei sau Biserica Mânăstirii Stavropoleos. Şi când simţiţi nevoia de relaxare ... vă aşteptăm din nou la VIP Obsession pentru un masaj erotic savuros!