Masaj Erotic Băneasa

Serviciile de masaj erotic VIP Obsession oferă o experienţă autentică de masaj senzual şi tantra masaj. Promitem o călătorie incendiară, un mix unic între vechile tehnici de masaj tradiţional şi o coregrafie contemporană de o senzualitate de neimaginat. Ajunge doar să ne călcaţi pragul pentru a realiza că visele pot cu adevărat să devină realitate. 

Dincolo de atmosfera de basm ce debordează de un erotism ieşit din comun, în cadrul salonului VIP Obsession întotdeauna veţi fi răsfăţaţi de cu mişcări fine şi provocatoare de cele mai frumoase maseuze, sofisticate şi educate, adevărate zeiţe menite să vă inunde simţurile cu plăcere în stare pură!

 

Salon de Masaj Erotic Băneasa

Indiferent de timpul şi logistica de care dispuneţi, vă puteţi bucura de serviciile noastre oricând doriţi. Vă puteţi bucura de deliciosul masaj VIP Obsession fie în incinta luxoasă a salonului, fie în confortul camerei de hotel. 

Spre deosebire de alte saloane de masaj erotic, salonul nostru acoperă toate zonele importante ale capitalei. Chiar dacă în Băneasa nu există fizic niciun astfel de salon, puteţi comanda serviciile noastre de masaj erotic la hotel iar o maseuză superbă vă va vizita pentru un masaj de vis în mai puţin de 30 de minute.

Oferim o gamă largă de pachete de masaj - masaj erotic pentru domni, masaj erotic pentru doamne sau masaj erotic pentru cupluri, cu una sau mai multe maseuze. 

Este important să ştiţi că, fiecare sesiune poate fi personalizată.

Fie aterizaţi pe Aeroportul Băneasa şi aveţi stabilită o întâlnire de afaceri în Herăstrău sau în Clubul Rezidenţial Stejarii, ori lucraţi în birourile Băneasa Business & Technology Park, KPMG România, SIVECO, Willbrook Platinum sau pur şi simplu locuiţi în Cortina Residence ori Greenfield Residence nu aveţi niciun motiv să mai aşteptaţi!

Rezervaţi acum cea mai fascinantă experienţă erotică doar cu maseuzele VIP Obsession!